בונים גוף חזק לקראת הגיוס: מדריך שיאפשר לכם להצליח באימונים - Xtrain
ראשי » בונים גוף חזק לקראת הגיוס: מדריך שיאפשר לכם להצליח באימונים
(תמונה:: neo106 / 123RF Stock Photo)
סוף סוף הגיע הרגע שבו תיגייסו? האם אתם מעוניינים להיכנס לצבא מצוידים בידע ומיומנויות שיסייעו לכם להתמודד עם האתגרים דרכם תעברו? במאמר הזה, ננתח כיצד תוכלו לשמור על גופכם במהלך האימונים כהכנה לגיוס הקרוב, ונשתף טיפים חשובים לעבודה נכונה שיכולים להבטיח שתצאו מהאימונים עם מינימום פציעות וכאבים. בואו נצלול למידע.
תוכן מהיר: סגור
2. אימונים ושמירה על הגוף – עקרונות מנחים
3. טכנולוגיה לשירותכם – מכשיר טנס בבית
נקודות המפתח שעליכם לבחון
אם היעד שלכם הוא להתגייס ליחידה קרבית, כמו חובלים, דובדבן, מטכ"ל או קורס טיס, חיוני שתתכוננו מראש לאתגרים ולמבחנים שמצריכים מכם להציג ביצועים גבוהים. תזכרו שיש המון מועמדים נוספים שיתמודדו איתכם על מקום ביחידה, ולכן הישיבות הראשונות שאתם צריכים לבצע הן: מתווה זמן האימון שלכם ומועד תחילת ההכנה. מומלץ להתחיל לאמן את עצמכם לפחות כשנה מראש, רצוי גם בגיל 16, רגע לפני שתתחילו את שנה י"ב, שכן רוב הגיבושים מתבצעים בשנה הזו. בנוסף לכך, עליכם להחליט האם אתם רוצים להיכנס לאימונים העצמאיים או אם אתם מעדיפים לקבוע פגישות אימון עם מאמני כושר שמבינים היטב את הדרך למעבר לגיוס קרבי. מנסיוננו, מתאמנים שהתחילו לתכנן זמן רב מראש ובאמצעות מדריכים מנוסים, צלחו הרבה יותר את האתגרים הפיזיים והנפשיים של הגיוס.
אימונים ושמירה על הגוף – עקרונות מנחים
אתגר משמעותי שעומד בפניכם במהלך האימונים הוא להישאר מחוסנים בפני אפשרויות פציעות ושחיקה. המדריכים של Xtrain מוכנים להתמודד עם כל קושי מגוון ויבנו עבורכם תוכנית אימונים אישית שתשמר אתכם במסלול הנכון, תתמוך בהעלאת מסת השריר, תשפר את הסיבולת הלבבית, ותחזק את שרירי הליבה שלכם. כך גם תשפרו את יכולותיכם בתחום תנועת הגוף. המטרה היא למנוע מצבים של עומס יתר שיכולים להוביל לפציעות, זאת בעזרת בניית תוכנית מותאמת אישית למאמן ולמאמנת, הוספת מתיחות, ושמירה על תפריט תזונה נכון שמתמקד בצרכים האישיים שלכם.
טכנולוגיה לשירותכם – מכשיר טנס בבית
אחת הדרכים הנוחות לשפר את התחושות שלכם במהלך ההכנה היא השקעה משנית ברכישת מכשיר טנס ביתי. מכשיר זה יכול לסייע לכם להתמודד עם כאבים הנובעים מהתכווצויות שרירים, פציעות ספורט כאבים אחרים. הוא מבצע גירוי חשמלי לתוך שכבות שונות של עור וכך מספק שחרור לשרירים. עד היום, המכשיר אומץ באופן נרחב במכוני פיזיותרפיה ומרכזי ספורט, והיום הוא זמני לרכישה פרסונלית לביתכם. בעזרת מכשירים הללו לצד תוכנית אימונים ודרכי התזונה המותאמות לכם, אתם יכולים לפתח את הכושר הקרבי הרצוי.
לסיכום, כדי לשמור על הבריאות והכוח שלכם לפני הגיוס, זה מאוד משמעותי להיעזר במדריכים המכירים את התחום, להזין את עצמכם בתפריט תזונה מותאם, לבצע מתיחות לפני כל אימון ולחשוב על לרכוש מכשירי טנס ביתיים כשמתעוררים כאבים. השאלה המעניינת שמסכמת את המאמר היא: מה יש להביא לגיוס? התשובה היא: אתכם עצמכם, הרבה מוטיבציה ורוח טובה, וכמובן את הפריטים שצוינו במאמר ‘מה להביא לגיוס ומה תקבלו מהצבא’ שנמצא באתר שלנו. בהצלחה!